top of page

Wat er over Limnisa gezegd wordt in de pers: 

Wat onze gasten over Limnisa zeggen:

Elspeth bike.jpg

Sophie

Nog een hartelijke dank je wel voor alle goede zorgen en voor de uitermate heerlijke momenten die ik heb mogen beleven op Limnisa. Ik heb zo goed kunnen werken aan mijn case-studies die ik al zo lang had willen uitwerken. De setting op Limnisa nodigt niet alleen uit om heerlijk bij jezelf te komen maar eveneens om vlijtig te kunnen doorwerken.

AnMay7th.jpg

An

Limnisa, dat is een en al verwennerij van het begin tot aan het eind. Absolute rust, lekker eten en ambachtelijke wijn, een eigen plek onder de zon, naast de zee, ruimte en tijd om jezelf terug te vinden en je te concentreren op je project. Duurde elke seconde maar een uur op Limnisa! Super hard bedankt voor alles Mariel en Philip!

Sandra closeup.jpg

Sandra

De stilte, het heerlijke eten, jullie bijzonder warme ontvangst, de adembenemende vergezichten, de karaktervolle olijfboomgaarden, de dolfijnen, de yogasessies in de ochtend, meditatieve momenten bij zonsondergang, 'mijn tafeltje' bij de zee, het internationale gezelschap, de gedeelde passie voor schrijven, de pittige klim tijdens mijn rondje rennen, de gezellige blauwe koffiekopjes, het onverwachte bezoek aan Athene, Temmy de vriendelijke taxichauffeur, pootje baden in zwavelbaden en zelfs de ongriekse grillige weersomstandigheden hebben gemaakt dat de woorden als vanzelf uit mijn vingers leken te komen.

writing workshop 13

Mirella

Yoga is zo fijn om mee te beginnen. Eten breekt de dag goed op. Daardoor genoeg pauzes en efficiente schrijftijd.

Ik heb alles kunnen doen dat ik me voorgenomen had. Mede door de dagindeling en de begeleiding van Mariel. 

Jullie goede zorg is geweldig. Niets lijkt teveel. Aan alles is gedacht en ieder verzoek wordt beantwoord. Jullie gaan de extra mijl .

Writers at Limnisa September 2016.jpg

Sean

What a wonderful week. I can't think of a time when I've met so many beautiful souls and enjoyed brand new experiences. 

Limnisa short story competition.jpg

Kathryn

I also wanted to thank you both so much for my week at Limnisa. It was truly inspirational, an experience that among many other things, allowed me to clear my head and to start something new. I feel I'll be able to summon the views from Limnisa if ever the city I'm in feels overwhelming, and remember what it feels like to sit before open space in silence. My time there was really such a gift.

Writers' retreat.jpg

Charlotte

Limnisa is lovely, perfect – couldn’t have been better – a very tranquil environment to focus thought. Really good to have a routine like this – very conductive to writing.

writing retreat

Piet

Wat een verademing om 3 weken op deze unieke plek te mogen zijn. Alles is en wordt er in het werk gezet om het jou naar de zin te maken, en dat is Mariel en Philip voor mij 100% gelukt. Had drie toneelstukken in wording in mijn koffer en ben thuis gekomen met drie volwaardige toneelstukken, klaar voor uitgave. Kan niet bedenken waar ik dat anders had gekund. En nog met een vakantie gevoel thuis komen ook en de nodige ervaringen van andere mede schrijvers. Super bedankt voor alle goede zorg Mariel en Philip. Kan het iedere schrijver, van welke vorm dan ook, van harte aanraden. 

IMG_1670.JPG 2015-12-12-17:0:42

Judith

"Wat een fantastische plek om in alle rust te schrijven.  Een prachtig huis, pal aan zee met een eigen strand; de stilte om geconcentreerd te werken, het verrukkelijke eten en de gastvrijheid van Mariel en Philip, inspirerende gesprekken aan tafel. Need I say more?

Ik kom zeker terug want een betere plek om te schrijven is er niet."

writers retreat 4

Frank

Wat is het leven goed, en wat schrijft het makkelijk, als je alleen maar hoeft te kiezen tussen schrijven of snorkelen, veel lekker eten of weinig lekker eten, fluisteren of Yoga, een onderhoudend gesprek in een taverna of staren naar de zee, ontspanning of concentratie, buiten of binnen. 

Zo komt dat boek wel af.

IMG_0412.JPG

Robert

Many thanks for the wonderful time I had in your company and in your delightful home. 

 

My stay was both stimulating and relaxing, and productive.

Annet Limnisa schrijfretraite.jpg

Annet

Limnisa is een schrijfparadijs met een ziel. De ziel van het schrijverschap, de creativiteit en de onbegrensdheid daarvan.

We nemen nu boekingen aan voor 2024

bottom of page